Arritjet

Road House e ka fillesën që në vitin 2002 ku hapi në qytetin e Elbasanit perballe konviktit te universitetit Road House Club, me një kapacitet prej 230 vënde Road House Club shërbeu si Club dhe për evente të ndryshme familjare me sukses të madh.

Në vitin 2008 hapet  supermarketi i parë në Lagjen Beqir Dardha në Elbasan dhe 2 vjet me vonë supermarketi Road House 2 përballë  konviktit në ambientin e Clubit, Road House Club transferohet në Lagjen Beqir Dardha.

Se fundmi u hap dhe supermarketi Road Hose 3 pranë Doganës në Lagjen 28 Nëntori.

Aktualisht Road House Company është një shoqëri fitimprurese ku ka të punësuar 21 punonjës.

Objektivat

Synimet tona janë hapja e pikave të reja në rrjetin e supermarketeve Brenda dhe jashtë Rrethit, rritjen e stafit deri ne 100 të punësuar.

deal of the day